Incep sa curga premiile! Cum putem ajunge la Turul Frantei.

Inca de la alergarea primului meu maraton, in 2010 (cel de la Polul Nord), am fost sustinut in zona de nutritie sportiva de catre Isostar Romania (multumesc mult!! :)). Intre timp, ei au ‘implinit’ 5 ani de prezenta continua pe piata romaneasca, iar eu 4 ani de alergare :).

2Cu ocazia aniversarii celor 5 anisori, Isostar Romania organizeaza o serie de activitati de recompensare a fidelitatii consumatorilor. Prima etapa o reprezinta lansarea unei campanii promotionale cu peste 735 de premii in valoare totala de peste 20.000 lei.

22Marele premiu consta intr-un pachet complet de participare, alaturi de alti 13.000 de ciclisti amatori din lume, la cea mai mare cursa de ciclism dedicata amatorilor in Europa – Etape du Tour, 20 iulie 2014 – replica fidela a etapei a 18-a din Turul Frantei. Ghidul tau in aceasta experienta memorabila va fi ciclistul si antrenorul Alex Ciocan – deci veti fi pe maini bune!

Tour de France  2012 stage - 16In perioada 6 mai – 30 iunie 2014, indiferent de sportul practicat sau nivelul de performanta, orice cumparator al produselor Isostar (valoare minima de 50 lei, TVA inclus, pe un singur bon de casa/factura) se poate inscrie pe site-ul Provocarea Isostar si intra in cursa pentru cele 735 de premii constand in produse si accesorii Isostar sau Marele Premiu – o excursie cu toate cheltuielile incluse (si multe surprize!), la competitia Etape du Tour 2014, Franta, editia nr. 22.

Succes!!!

1

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s