Urmeaza primul meu weekend cu doua triatloane.

In acest weekend voi participa la doua triatloane, o premiera pentru mine si, totodata, un bun antrenament de tri (ultimul oficial) inainte de Triple Iron-ul din noiembrie. Sa va scriu cate ceva despre cum m-am pregatit pentru acestea.

No Stress triathlon and party(1)Sambata, la mare (in Olimp), voi lua startul la No Stress Triahlon – o reeditare a experientei din 29 iunie, de la Mogosoaia, care presupune aproximativ aceleasi distante (500 metri inot, 20 km pedalat si 5 km alergare), cu mici diferente: inotul are loc in apa marii, proba de bicicleta este ceva mai scurta, iar alergatul va fi pe nisip. Organizatorii ne-au avertizat ca traseul de bicla este „impregnat” cu ciulini / ghimpi, asa ca oprilile pentru schimbatul camerelor vor fi garantate in absenta unor solutii eficiente anti-pana. Asa ca m-am conformat si am citit un articol folositor pe tema asta, apoi mi-am pus o solutie anti-pana in camere :). Sper sa functioneze bine si sa nu fiu nevoit sa ma opresc…

Dupa triatlonul off-road de la Mogosoaia trasesem cateva concluzii, asa ca voi incerca sa fac lucrurile ceva mai bine de aceasta data. Totusi, am renuntat la ideea de folosi pedale SPD, pentru ca nu m-am antrenat off-road cu asa ceva (nimic nou in ziua cursei!). In rest, ma voi pozitiona mai bine la start, ma voi incalzi mai bine / mult, voi scurta (sper!) timpul de tranzitie si…vom vedea!

Lac CiupercaDelta Triathlon (Tulcea) este surpriza placuta a acestui an, aparand destul de tarziu pe calendarul de triatlon, dar venind „la pachet” cu un traseu de inot in lacul Ciuperca (sper ca denumirea nu are conotatii medicale… :)) si unul de bicicleta + alergare pe asfalt.

Sa va mai spun si faptul ca, in urma unui anunt postat pe Facebook, am gasit si coechipieri pentru proba de stafeta (m-am gandit ca as putea sa imi ofer serviciile pentru proba de inot), la ambele triatloane. La Olimp voi face parte din stafeta 777 (impreuna cu Ruxandra Cernahoschi, care va face celelalte doua probe; nu o cunosc pe Ruxandra, dar ii urez succes si sa nu aiba parte de vreo pana!!).  La Tulcea, fac echipa cu Silviu Secareanu si Vali Bugoi, de la Smart Atletic, carora le doresc o vreme cat mai buna si la TriChallenge Mamaia, weekend-ul viitor, unde vor fi implicati ca organizatori (din pacate, pe acesta il voi rata, pentru ca se suprapune cu Transmaraton :().

Revin cu vesti! 🙂

No stress

10 responses to “Urmeaza primul meu weekend cu doua triatloane.

  1. Si ai mai sarit peste un punct din concluziile de la Mogosoaia: „pauza de refacere mai mare”. Din contra, de la cateva zile cat a fost intre Snagov si Mogosoaia ai redus la cateva ore 🙂

  2. Obiective ca acestea sa tot aiba toata lumea. Asteptam parerile de dupa. 🙂

  3. Bafta multa si te apreciez ptr tot ce faci! Ema

    Trimis de pe iPad-ul meu

    Pe 28.08.2013, la 15:23, EXPLORING OUR LIMITS a scris:

  4. minitriatlonist profesionist

    de ce nu un triatlon cu zece metri inot, douazeci pe bicicleta si cinci metri alergare? ar fi haios.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s