Inapoi la Bucuresti, dar alaturi de alergatorii de la 1000 km Balkan…

Inceputul zilei numarul 4 (prima din cele 7 ale alergarii Sofia – Bucuresti) m-a gasit la startul oficial, din Sofia, pentru a imi lua ramas bun de la colegi si prieteni si pentru a face niste poze (le gasiti AICI, pe Facebook). Am plecat spre Bucuresti impreuna cu Laurentiu, de la Aventuria (partenerul nostru tehnic la proba de bicicleta) si colegul meu Gabi. Celalalt Gabi (Solomon) impreuna cu Oana Badea plecasera deja de la 4 dimineata (pentru a prinde rasaritul in Romania :)).

Chiar daca nu mai sunt alaturi de alergatorii care au, deja, mai bine de 115 km parcursi in 2 zile, urmaresc cu ‘jind’ pozele si update-urile postate pe blogul 1000 km Balkan si pe Facebook. Azi incepe ziua 3, o etapa foarte lunga (65 de km) si le tin pumnii! Vremea nu mai tine cu ei (ploua marunt…), dar sunt sigur ca vor termina cu succes si ziua de azi. De abia astept sa ma alatur grupului de alergatori pe 19 noiembrie, cand vom parcurge ultima parte a traseului (aproximativ 60 de km), de la Daia la Bucuresti, Bd. Expozitiei! Vom fi foarte multi atunci si va invit sa veniti alaturi noi. Eroii nostri (si ai fundatiilor promovate) vor fi la capatul puterilor si vor avea, cu siguranta, nevoie de prezenta noastra si cuvinte de imbarbatare… 🙂

Asadar, lunea viitoare, la 7.30 (dimineata), ne vedem in Daia (o comuna langa Giurgiu…). Daca nu vreti sa parcurgeti intrega distanta, puteti sa va alaturati grupului de alergatori la intrarea in Bucuresti, sau macar cu 4-5 km inainte de finish. Si, fireste, ii mai puteti ajuta donand. Va multumim!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s