Transmaraton, povestea unui vis implinit – partea 1.

„…UniCredit Leasing Transmaraton va fi cea mai mai frumoasa si mai bine organizata competitie de alergare din tara, rivalizand cu competitiile de top similare din intreaga lume”. Asa se incheia, in urma cu aproape un an, prezentarea facuta in fata Management Board-ului companiei la care lucrez, prin care propuneam sa sprijinim o competitie de alergare pe Transfagarasan gazduita pe o platforma de fundraising.

Bunicul meu avea o vorba: „daca tot faci un lucru, fa-l pana la capat si fa-l bine!”. O filosofie de viata foarte simpla, dar extrem de folositoare. In cele 11-12 luni de brainstorming si organizare, atat eu cat si Gabi Solomon, fundatiile si partenerii am avut in permanenta dorinta de a organiza un eveniment de calitate, memorabil si de impact. Ma uitam acum cateva minute pe folderele Transmaratonului si ma cruceam cu 2 maini… 🙂 Mii de e-mail-uri, grupate in cateva parti (functie de stadiul organizarii) si zeci de (sub)categorii, pe care le enumar aleator: Concurenti, Inscrieri, Chestionare, Buget, Cheltuieli, Sponsori, Fundatii, Voluntari, Logistica, Comunicare, Media & PR, Cazari, Amanare (am fi preferat sa nu avem folderul asta…), Autorizatii (muuuuulte!!! – pe ultima am primit-o vineri seara!!), Numere de concurs, Chip-uri (de masurare timp), Arcada gonflabila, Bannere, Muzica/DJ, Animatie zona finish, Kit inscriere, Poster, Medalii, Pagina Web, Blog, Rapoarte, Cina festiva, Puncte de alimentare, Hidratare, Kineto-terapeuti, WOW!, Logo-uri, Fotografi, Poze, Video, Panou concurenti, Polita de asigurare, Regulament, Diplome, Transport, Feedback, Testimoniale – si ma opresc aici, pentru a nu umple acest articol doar cu denumiri de foldere. 🙂

Tot ce vedeti mai sus este un sumar al ideii ca trebuie sa oferim participantilor la Transmaraton tot ce am vazut bun la marile concursuri din strainatate (… dar cu un buget infinit mai mic, care sa ne impuna sa fim mai creativi :)) si, in plus, sa adaugam cateva elemente WOW!, care sa il faca unic si memorabil.

Impresia generala, strangerile calduroase de maini, zambetul participantilor si mail-urile de multumire primite astazi ne intaresc convingerea ca evenimentul a fost unul reusit. In plus: 100% rata de finisher-i (cred ca asta se intampla mai rar la astfel de competitii!!), zero abandonuri, zero accidentari serioase (durerile musculare nu se pun :)) si zero gunoaie lasate pe Transfagarasan – cam asta ar fi bilantul nostru…

Urmeaza partea a 2-a, cu ‘filmul’ Transmaratonului.

Pe curand!

7 responses to “Transmaraton, povestea unui vis implinit – partea 1.

  1. Senzational! Felicitari, Andrei! E o realizare colosala si impresionanta. Tot respectul meu.

  2. Minunat, felicitari pentru tot!!

  3. cred ca ai reusit si probabil va deveni cel mai ravnit concurs din Romania sau macar medalia, pentru ca anul viitor bugetul va fi mai mare, cred.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s