Out of office: sunt plecat la Transmaraton…

Drumul de la un vis la realitate nu este intotdeauna scurt si simplu. Ceea ce incepuse in urma cu aproape un an ca un ‘mic pitic pe creier’ este pe cale de a prinde (maine) contur: prima editie a UniCredit Leasing Transmaraton!

Pe principiul cand totul va fi zis si facut, vei fi facut mai mult decat vei fi zis?, ma bucur enorm ca munca depusa la acest proiect nu a fost zadarnica. In primul rand, donatiile pentru Hospice si ViitorPlus au depasit (chiar acum cateva ore) cota 100.000 RON. Asta inseamna ca suntem destul de aproape de ‘target’-ul pe care ni l-am asumat la inceputul campaniei, ca 150 de pacienti vor primi ingrijire paliativa si ca 10.000 de puieti vor fi plantati si ingrijiti. Poate ca cifrele nu sunt bombastice, dar fiecare viata si fiecare planta conteaza. In al doilea rand, toti cei implicati (Gabi Solomon, Ro Club Maraton, concurentii, voluntarii, sponsorii, partenerii, media) au rezonat la cauza acestui eveniment si la misiunea noastra de a oferi participantilor o experienta absolut memorabila, si au avut un nivel de implicare foarte mare (si de calitate). Si, nu in ultimul rand, simt ca am pus o caramida la un eveniment care va continua si va creste de la un an la altul.

In cateva ore plecam spre Transfagarasan, cu convingerea ca totul se va termina cu bine si cu speranta ca vremea va tine cu noi. In viata, exista lucruri pe care le putem controla si lucruri in afara sferei noastre de control. Pentru tot ce tine de prima categorie am dat tot ce aveam mai bun din noi. Pentru a doua… ne-am luat masuri de precautie.

Pe curand!

PS – dedic aceasta prima editie bunicului meu, care s-a stins din viata in urma cu doua luni, dupa o lupta indelungata cu cancerul. Din pacate, nu a reusit sa castige lupta cu moartea, dar a castigat-o pe cea cu durerea, multumita ingrijirii paliative. Multumim, Hospice!

8 responses to “Out of office: sunt plecat la Transmaraton…

  1. cristian ungureanu

    … Dumnezeu Sa-L Odihneasca Pe Al Dumitale Bunic ! … Vom Alerga In Ziua Sarbatoririi Nasterii Maicii Domnului , … Coincidenta Sau Nu , Vom Alerga In Prima Zi De Sarbatoare Din Cursul Anului Bisericesc …
    Sa Ne Ajute Dumnezeu Pe Toti Cei 110 Care Vom „Tropai” Cea Mai Frumoasa Sosea Din Lume , Transfagarasanul !

  2. Ar fi grozav daca timpul o va permite sa ne intalnim toti alergatorii Viitor Plus la o plantare de grup.

  3. SUCCES CU URMATOARELE 40 DE EDITII . SPER SA AJUNG MACAR LA O EDITIE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s