Gata, avem echipa pentru 7500 Bucegi!

In primul rand, multumesc celor care mi-au scris* si s-au oferit pentru experienta masochistica Marathon7500 din 20-22 iulie!! 🙂 Alegerea a fost dificila, pentru ca toti potentialii coechipieri au calitatile care ii recomanda pentru aceasta competitie: experienta la alergarile lungi si dorinta mare de a termina cursa. Asa ca, pe principiul „primul venit, primul servit”, o sa fac echipa cu Adrian Rendiuc. Cateva cuvinte despre Adrian. In afara de faptul ca avem aceleasi initiale si ca are un baietel pe care il cheama…Andrei :), Adrian are 32 de ani, este nascut in Botosani, locuieste din 2000 in Bucuresti, lucreaza intr-o multinationala, scrie soft-uri pentru automobile, a inceput sa alerge din dorinta de a se antrena pentru hobby-ul sau principal – catararea alpina -, se antreneaza de doua ori pe saptamana si incearca sa ajunga cat mai des pe munte. A participat si anul trecut la aceasta competitie, unde echipa sa (Stayin Alive :)) s-a clasat in primii 10, dupa 27 de ore si 40 de minute. Obiectivul lui Adrian la editia din acest an este terminarea cursei (in timp util si, daca este posibil, in 25 de ore – deci o sa scoata untul din mine!! :)), ceea ce i-ar aduce ultimele 3 puncte necesare pentru calificarea la Ultra-Trail du Mont-Blanc, o cursa la care Adrian vrea din tot sufletul sa participe. Si, fireste, nu am de gand sa ma pun de-a curmezisul visului lui Adrian, asa ca o sa strang din dinti, asa cum povesteste Adrian ca a facut anul trecut! (vezi mail-ul lui de mai jos… :))

In final, ca sa imi citez coechipierul: „abondonul exclus”. Tineti-ne pumnii!!

* Cristi, Tania, Cozmin…ne vedem la start (si la finish!); berea e din partea mea!

PS – echipa se numeste No pain, No gain (desi am prefera sa fie no pain, only gain… :))

8 responses to “Gata, avem echipa pentru 7500 Bucegi!

 1. Mai bine echipa se numea ” I like pain” asta asa masochist vorbind.
  Oricum sunteti castigatori, pentru ca va ganditi sa participati la asa ceva.

  Succes! va doresc

 2. F tare, eu sper sa rezolvam cu Transmaratonul momentan, cine stie, usor usor va calc si eu pe urme:)) BRAVOOO SI STRANGETI DIN DINTI pana la capat!!!

 3. bre… un om merge cu vreo cinci la ora in mod normal. mamaie cu trei la ora, ok, ok, recunosc. va fixati 25 de ore ptr 90 de km, si in plus ziceti de pe acuma, mama ce greu o sa fie, ba chiar apare spectrul abandonului. poate imi scapa mie ceva, dupa sticla de vin absorbita, dar da-mi voie sa te-ntreb Fanica, cumva pentru maratonul asta regula e sa va tarati? sau castiga echipa care ajunge pe ultimul loc? brava taica, mult coraj, va tin pumnii…

 4. Pour les courses en une seule étape, une évaluation de l’effort est réalisée en additionnant la distance exprimée en km et le centième du dénivelé positif exprimé en mètres. Par exemple, l’effort estimé d’une course de 65 km et 3500 m de dénivelé positif est : 65 + 3500/100 = 100.
  de la francezi citire( http://www.ultratrailmb.com/page/17/Courses_qualificatives.html)
  Asadar cam 165 pe plat,PircU….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s