Caut coechipier pentru ultramaratonul 7500 Bucegi!

Double Iron-ul de anul viitor (7.6 km inot, 360 km bicicleta, 84.4 km alergare) este, cu siguranta, mult peste ceea ce pot in acest moment. Nu am inotat vreodata mai mult de 2 km in continuu, nu am pedalat mai mult de 4 ore fara oprire si, cu siguranta, nu am mai alergat doua maratoane dupa aproape 24 de ore de inotat si pedalat… 🙂 Dar pentru ca m-am inscris la aceasta competitie, mi-am propus sa o duc la bun sfarsit – asa ca mi-am facut un program de antrenament si de competitii care sa ma ajute sa castig anduranta si, mai presus de asta, rezistenta psihica. Unul dintre hopurile din aceasta vara va fi proba de 90 de km din cadrul maratonului Bucegi 7500. Ea se desfasoara in weekend-ul 20-22 iulie si presupune alergarea pe un traseu exclusiv montan, cu diferenta de nivel pozitiva de 7500 de metri, intr-un timp limita de 40 de ore.

Regulamentul competitiei impune alergarea in echipe de 2 (masculin, feminin sau mixt) – ceea ce este foarte bine pentru integritatea fizica si mentala a participantilor – motiv pentru care imi caut coechipier [Gabriel Solomon va fi ocupat cu TransRomaniaRun, deci dorinta mea de a face un tandem cu Gabi si in afara organizarii Transmaraton se amana… :)]. Nu am vreo pretentie la podium (experienta mea la maratoane montane se rezuma la competitii de maxim 10-11 ore, iar antrenamentele mele din ultimele luni au fost pe teren plat), dar mi-ar placea sa alerg cot la cot cu cineva care isi doreste foarte mult sa termine aceasta cursa. Si care sa aiba o doza mare de masochism… 🙂

Astept cu drag sa ma contactati. Promit sa fiu un coechipier simpatic! 🙂

PS – pentru cei care vor sa stie cum a fost la una din editiile anterioare: am gasit un articol pe un blog simpatic. Enjoy!

15 responses to “Caut coechipier pentru ultramaratonul 7500 Bucegi!

 1. Multa bafta Andrei!
  Sunt convins ca o sa iti placa cursa!

 2. stanimira.georgieva@unicredit.ro

  vreau eu sa fac echipa cu tine, Andrei! multumesc.

 3. Andrei, pentru 42 sau 90 km?

 4. Andrei, Gabi; felicitari pentru Transmaratonul: s-a depasit suma de Ron 50 000 de donatii. Gabi, mult success la TransRomaniRun!!!

 5. Caut si eu un coechipier pentru Ultramaratonul Bucegi. M-am inscris, dar coechipierul meu s-a accidentat. Ma aude cineva?

 6. Tocmai am lasat raspunsuri tuturor celor de acolo. 🙂 Multumesc pentru raspuns!

 7. Nu am reusit sa gasesc coechipier. Este deja mult prea tarziu ca sa mai gasesc pe cineva. Este pacat si pentru ca deja m-am inscris pentru cursa..Nu este posibil sa ma alatur unei echipe ca sa termin si eu ultramaratonul?
  Poate ma puteti ajuta.Vreau sa termin cursa aceasta in timpul dat, ca si concurent.Va multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s