Din Noua Zeelanda spre Chile, cu masina timpului…

Cu valiza facuta din timp, ca un calator ‚profesionist’, folosesc momentele de dinaintea plecarii spre aeroport pentru a scrie ultimele vesti despre calatoria mea in jurul lumii. In ziua concursului am mai avut parte de un cutremur de vreo 5 grade, pe la 11 seara; din fericire, dormeam adanc – asa ca am ‘ratat’ aceasta experienta… Cele 5 grade pe scara Richter nu suna prea impresionant, dar aici cutremurele au loc, de regula, la suprafata (10-15 km), asa ca zgaltaielile se simt mult mai puternic :).

Urmeaza o calatorie ”SF” – ma imbarc in masina timpului: plec azi (luni, 27 februarie) la 13.30 din Christchurch, apoi din Auckland la 16.30, urmeaza un zbor de aproape 12 ore pana la Santiago de Chile, unde ajung luni, 27 februarie, la ora… 11.30(dimineata!. Asadar, ma intorc cu 2 ore in trecut…

Reintalnirea cu Chile va dura doar o zi, timp suficient (sper!) pentru a ma reface dupa zborul transoceanic. Sper sa nu mai am in aeroportul din Santiago problemele avute in drumul spre Antarctica si sa prind o vreme buna pentru a vedea ceea ce am ratat la vizita precedenta

Dupa scurta oprire in Chile, urmeaza zborul spre Brazilia, pe ruta Santiago de Chile – Buenos Aires – Rio de Janeiro. Asadar, plec azi din tara lui Haka (accent pe prima silaba) catre cea a lui Kaka (accent pe a doua…). Nu va las cu cel din urma :), ci cu varianta subtitrata a faimosului (si motivantului) ritual maori al echipei de rugby neozeelandeze. Enjoy!

4 responses to “Din Noua Zeelanda spre Chile, cu masina timpului…

  1. cristian ungureanu

    Ce ai spune Andrei ca si inainte de un marathon in Romania sa se petreaca astfel de ritualuri Haka , … poate alergatul ar avea mai multi simpatizanti activi ?!!!! , … Drum Bun „Cutremuratule” !!!
    cristi .

  2. Salut! O, da ideea cu Haka versiunea maratonista e buna! Draga Andrei saluta Chile din partea noastra 🙂 Ma bucur ca esti bine, si din ce in ce mai optimist (mi se pare mie. asa ca mai da-mi si mie!) Multumesc de martisor. M-ai surprins iarasi. Sa te gandesti tu si la asta…Numai bine iti doresc si mai ales sanatate si energie maxima!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s