Cele mai frumoase maratoane din lume.

Fiind un alergator mai degraba ‚andurant’ decat rapid, fiecare competitie imi da ocazia sa admir peisajul – motiv pentru care ma intreb adesea: care este cel mai frumos maraton din  lume? (in ideea de a ajunge, intr-o zi, acolo :)).

Pentru ca se apropie sfarsitul de an si multi dintre noi ne facem ‚bilantul’ anului in curs si planuri pentru 2012, va prezint o lista a maratoanelor care sunt considerate a oferi o experienta minunata…

The Great Wall Marathon, China.

The Big 5 Marathon, Africa de Sud.

The Solar Eclipse Marathon, Australia.

The Mount Kilimanjaro Marathon, Tanzania.

The Namibia Marathon, Namibia.

Marathon du Medoc, Franta.

The Galapagos Marathon, Ecuador.

The Polar Circle Marathon, Groenlanda.

Safaricom Marathon, Kenya.

Easter Island Marathon, Insula Pastelui.

Dead Valley Marathon, SUA

Grand Canyon Marathon, SUA.

Baikal Marathon, Rusia.

Siberian International Marathon, Rusia.

Tahiti Moorea Marathon, Polinezia Franceza.

Cei care nu si-au gasit in lista de mai sus o motivatie pentru a calatori si a alerga, pot consulta catalogul tuturor competitiilor de alergare din lume (<10k, semimaraton, maraton, ultramaraton, trail, multiday etc.).

Va doresc Sarbatori Fericite si un An Nou asa cum vi-l planificati! 🙂

3 responses to “Cele mai frumoase maratoane din lume.

  1. My soles now carry earth as far as the earth embraces…I’ve made my peasant sandals out of plains, I’ve made my ships out of some waves my wings from winds – cu alte cuvinte Andrei eu consider a fi cel mai frumos „maratonul” vieţii, fiecare dintre noi îşi doreşte să fie învingător. Dintre cele enumerate de tine, îmbinând competiţia cu vizitarea atracţiilor turistice emblematice ptr.ţara/zona respectivă/ personal aş vrea să ajung în Arhipelagul Galapagos (din Pacific) împreună cu fiul meu, el pe viitor să alerge la The Galapagos Marathon – eu să-l susţin şi-apoi precum îi place să călătorim – în Ins.Isabela, unde îmi doresc să ne bucurăm de frumuseţea naturală a peisajelor&compania renumitelor ţestoase, care dealtfel au şi dat numele arhipelagului. Whoever’s lost a day – long as his life has been – must seek it swiftly! Acum în prag de Sărbători e un prilej de a petrece alături de cei dragi, dăruind cadouri şi-n prag de Crăciun fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, bucurie şi armonie în suflet. Crăciun Fericit şi un An Nou plin de împliniri! La mulţi ani!

  2. Sarbatori Fericite Draga Andrei , alaturi de cele mai dragi fiinte din viata dumitale , copii si sotia ! , … bineinteles cu un Mos darnic pe masura performantelor dumitale !
    cristi .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s