Rezultatele de la semi-maratonul Gerar!

Organizatorii semi-maratonului au postat AICI rezultatele concursului de duminica.

Bucurie mare pentru Cool Cats si Vanilla Ice: nu am iesit ultimii!!! 🙂

Mai mult – eu, Mihaela si Ioana (Cool Cats sau mai degraba „Pisicile degerate”) am fost foarte aproape de podium (locul 4) la stafeta-mixt, cu un timp de 2 ore si 5 minute (un timp foarte bun, tinand cont de conditiile de alergare si de faptul ca Ioana s-a aflat la prima ei alergare de 21 de km).

Ne-au despartit doar cateva zeci de secunde de locul 3, dar ne vom lua revansa la anul… 🙂

Sau, cine stie, poate se repeta povestea de la Mamaia Corporate Challenge 2010 si vom avea o surpriza placuta :)))

Vanilla Ice (Dia, Leti, Elu) nu a fortat prea mult (2h 18m), se conserva pentru urmatoarea competitie :).

In rest… ne antrenam de zor pentru Sahara. Au mai ramas doar 3 saptamani pana plecam.

In urmatoarele weekend-uri avem planificate cateva antrenamente la munte si o ultima excursie la Decathlon si la Himalya pentru o ‘actualizare’ a bagajelor.

Pe curand!

Echipa Sahara

6 responses to “Rezultatele de la semi-maratonul Gerar!

 1. BRAVO „degeratilor” ! , … si Bafta la Antrenamente !
  Cu Consideratie ,
  cristi .

 2. … dragul meu mi-ai rascolit amintirile unor frumoase apuse vremuri , pentru moment „sant sedus de o doamna” tendinita , dar sper ca imi va „declara divort” inainte de sosirea primaveri …
  al dumitale ,
  cristi .

 3. Andrei,
  Ne rugăm alături de tine ca lucrurile să revină la normal și maratonul să aibă loc.Chiar dacă nu va fi așa, programul special făcut de tine cu produsele coral își va arăta roadele la alte viitoare competiții pe care le ai în plan în acest an.

 4. Cristi,
  Astfel de accidente sunt destul de frecvente la sportivii care nu au un stil de viață sănătos. Organismul cedează la supra efort acolo unde este mai slab. Alergatul pe distanțe mari ( ex. maratonul) suprasolicită organismul și îl duce în supraantrenament, defapt un catabolism foarte puternic, care va slăbi întreg organismul. O mișcare greșită poate duce la un accident de acest tip atunci când te aștepți mai puțin. Sportivii de la această disciplină ( alegare) trebuie să fie foarte atenți cu refacerea după efort indiferent că este antrenament sau competiție. Efortul fizic produce toxine în corp, pe care organismul le va depozita în lichidul interstițial pe structurile colagenice. Tendoanele, ligamentele sunt bogate în colagen și ele vor fi primele afectate. De aceea , periodic organismul trebuie dezintoxicat ( Cola vada și Drenaj Limfatic) și structurile colagenice refăcute. Nu e cazul să intrăm în prea multe amănunte . Microhydrina, Joint Confort și Cool Relief (www.coralclub.com.ro) sunt soluția pentru tendinita pe care ai contactat-o. Mișcarea ne poate fi și prieten și dușman în același timp, dacă nu respectăm anumite reguli. Nu uita un stil de viață sănătos te va ajuta să previ în viitor astfel de probleme și chiar dacă apar acidental să le rezolvi foarte rapid.

 5. … multumesc , multumesc , … multumesc !
  Cu Consideratie,
  cristi .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s