De vorba cu 3 alergatori. Partea 1: Paul Dicu

Pentru ca maratonul Sahara si maratonul Everest bat la usa si, in plus, impun o pregatire logistica mult mai amanuntita decat o alergare la un maraton de oras, am cautat sprijin de la romani care au mai fost in acele zone. Primul ‘vizat’ a fost Paul Dicu, instructorul de arte martiale al trupelor DIAS din Constanta care a participat la editia de anul trecut a maratonului din desertul algerian.

Paul este un mare iubitor de nisip si dune, iar anul acesta va ‘recidiva’, alergand la una dintre cele mai dure competitii din desert, un multi-stage ultra de aproape 250 de km – MDS Marathon des Sables (Maroc).  Ce ma bucur, pentru ca am de la cine sa aflu informatii (din nou :)), daca voi participa si eu la o editie viitoare!

Pentru ca ne despart vreo 240 de km (ar fi un antrenament bun pentru MDS :)), dialogul nostru a avut loc via e-mail / telefon.

Impreuna cu colegii de echipa din ‘lotul Sahara’, am pregatit o lista cu intrebari pentru Paul. Puteti gasi aici MINI-INTERVIUL. O sa aflati de ce trebuie sa scuturati bine adidasii inainte de a ii pune in picioare… (nu, nu e vorba de nisip :)).

De abia astept sa il cunosc personal, iar semi-maratonul GERAR va fi o ocazie excelenta, pentru ca vom fi acolo amandoi 🙂

Multumim, Paul!

Echipa Sahara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s