O surpriza placuta!

In urma cu 2 luni va povesteam despre prima mea experienta la un triatlon, participand cu colegii la competitia de stafeta organizata la Mamaia.

Echipa noastra a obtinut locul 4, deci am fost foarte aproape de podium, ceea ce ne-a facut sa ne gandim ca „daca am fi tras un pic mai tare…” 🙂

Acum 2 zile am primit un telefon de la organizatori, cu scuzele de rigoare pentru intarziere, in care am fost anuntati ca una dintre echipele care a terminat inaintea noastra a fost descalificata pentru ca a facut un tur mai putin la proba de bicicleta (nota: nu cred ca au fost rau intentionati – si noua era sa ni se intample acelasi lucru :)).

Concluzie: suntem pe podium, iar surpriza placuta vine din faptul ca am primit din partea organizatorului un abonament de 3 luni la World Class, pentru fiecare membru al echipei!

Cadoul vine la fix, pentru ca imi planificasem dupa revelion sa incep antrenamente indoor si cautam o piscina prin apropiere de casa. Poate reusesc sa invat stilul crawl, ca sa pot participa in viitor la Iron Man…

…Si, bineinteles, acum trebuie sa ne antrenam bine, pentru a ne apara locul pe podium la Triatlonul Mamaia 2011 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s