Cu colegii la triatlon. Ne vedem acolo?

Sambata (11 septembrie) are loc Triathlon Challange – Mamaia 2010, o ocazie foarte buna de antrenament pentru cei care in viitor doresc sa participe la Ironman, dar si pentru iubitorii de miscare, in general. Personal, imi doresc sa ajung la o astfel de intrecere, dar o voi face de abia dupa ce voi invata sa inot stilul crawl… 🙂

Revenind la triatlonul de la Mamaia, competitia include probe atletice (inot, ciclism, alergare) desfasurate pe 2 tipuri de distanta: olimpica (1,5km inot – 40km bicicleta – 10km alergare) si sprint (500m inot – 20km bicicleta – 5km alergare). Plus un cross de 10km si o proba de stafeta pe distanta sprint.

Colegii mei de la UniCredit Leasing participa cu 2 echipe (x 3 persoane) la CORPORATE CHALLENGE (Stafeta Exclusiv Corporate). Intr-una dintre ele ma voi afla si eu :). Fiind o stafeta sprint, ea include 500m inot, 20km bicicleta si 5km alergare. In echipa noastra, eu sunt ‘responsabil’ cu alergatul. Mi-am propus sa particip si la crosul de 10 km organizat dupa terminarea stafetei –  cred ca va fi un antrenament foarte bun pentru maratonul de la Istanbul.

Daca ati ratat editia de anul acesta, merita sa va antrenati pentru cea de anul viitor :). Un motiv in plus pentru a face asta: Corporate Challenge atinge o componenta importanta a responsabilitatii sociale corporatiste. Pentru fiecare stafeta inscrisa, Asociatia Viitor Plus va aduce la maturitate un copac prin plantarea de puieti si ingrijirea acestora timp de 5 ani (din taxa de participare, 20 de euro vor fi folositi in acest scop si 10 euro vor fi pentru sprijinirea activitatii asociatiei).

Ne vedem acolo!

4 responses to “Cu colegii la triatlon. Ne vedem acolo?

  1. …Mult , … Mult Succes !
    cristi .

  2. Mult succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s