7 zile pana la maraton!

Salutari din Cluj!

Saptamana aceasta am fost intr-un turneu prin Timisoara si Cluj, unde am sustinut un training de vanzari („intalniri memorabile cu clientii nostri”) pentru colegii din UniCredit Leasing. Fiind plecat de acasa pentru o saptamana, nu puteam lasa antrenamentele de o parte, asa ca am avut grija ca hotelul ales sa fie intr-o zona unde pot alerga (preferabil parc sau complex sportiv).

Intrucat maratonul din Australia bate la usa (peste 4 zile plec!!), am crescut numarul si intensitatea antrenamentelor (ingras porcul in ajun :)). Am facut cate 2 antrenamente pe zi, 30-40 de minute dimineata (ca sa incep ziua bine…) si 2 ore-2 ore si jumatate dupa-amiaza/seara.

Ma bucur ca am reusit sa cobor sub 70 de secunde per tura (400 m) si ma invart in zona 70-80” la fiecare tura rapida. Includ la fiecare antrenament principal cel putin 15  ‘lansari’ (alternate cu alergari usoare: 120-140 secunde / tura).

La Cluj, am vizitat o gradina botanica impresionanta, pe care v-o recomand cu bucurie. Am profitat de ocazie si m-am pozat in curtea cresei studentesti de langa Gradina Botanica, unde mama si tata (studenti la Cluj in perioada in care eram bebelus…) m-au invatat sa fac primii pasii si unde am alergat pentru prima data :).

Tot la Cluj, in parcul sportiv universitar (un loc excelent pentru antrenemente!), colegul,  co-trainer-ul si bunul meu prieten George Bragadireanu a avut ideea de a imi lua un ‘interviu’ in miscare, pe care va invit sa il vedeti :)…

One response to “7 zile pana la maraton!

  1. Succes! Bring back memories si poze : ) si cupe 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s